Netwerk en WiFi

Modern verbinden zonder zorgen.

Wat we doen

Het netwerk en WiFi worden telkens belangrijker bij zelfs de kleinste organisaties. Standaard geleverde modems leveren niet de kwaliteit, schaalbaarheid of functionaliteit die benodigd is om hedendaagse dienstverlening goed in te regelen. Vele diensten worden tegenwoordig over het internet aangeboden of gekoppeld, denk hierbij aan het stoppen van ISDN ten behoeve van het VoIP protocol. Voice over IP biedt de schaalbaarheid en functionaliteit waar hedendaagse organisaties gebruik van willen maken. Echter ook hier is een stabiel kwalitatief netwerk voor nodig.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Truedata helpt hierbij door het inzetten van juiste kennis, een netwerk strategie in te zetten waarbij alle apparatuur integraal onderdeel worden van de oplossing en geen losstaande elementen zijn en dit al een totaal dienst bij de klant aan te beiden.

Mogelijkheden netwerk en WiFi:

  • Volledig door Truedata op afstand onderhouden
  • Schaalbaar tot van kleine tot grote omgevingen
  • WiFi dekking voor kleine kantoren, tot oppervlaktes van duizenden vierkante meters
  • Gescheiden gasten netwerk
  • Security integratie
  • WiFi marketing integratie
  • VoIP ready
  • Camera integratie
  • Af te nemen in prijs per maand

Netwerk & WiFi oplossingen

Beheerd Netwerk

Voor een vast bedrag per maand wordt uw netwerk inclusief WiFi, VoIP, Camera’s en streaming audio compleet voor u beheerd. Dát is zorgeloos verbinden.

WiFi op maat

Voor een stabiel netwerk wordt WiFi ingemeten en afgesteld op locatie. Opties als een gastennetwerk of WiFi marketing worden integraal getest. Geen verassingen achteraf.

VoIP Ready

Ons VoIP netwerk is onderdeel van de totaaloplossing. Als IT beheerder kunnen we elk bitje op uw netwerk afstemmen zodat VoIP kwaliteit optimaal is. Kijk hier voor onze uitgebreide VoIP beschrijving.

Camera integratie

Elke ondernemer houdt graag een oogje in het zeil. Bij Truedata leveren we een netwerk welke Camera ready is en door ons beveiligd en onderhouden wordt. Uiteraard door gecertificeerd personeel.

Streaming audio

Wij begrijpen dat alles wat op het netwerk komt, ook goed moet werken. Aansluiten, instellen, onderhouden. Zelfs geluid middels streaming of PA systemen worden door Truedata voor u ingeregeld.

Werkplek op maat

Veel ondernemers zijn op zoek naar een werkplek of conferentie ruimte op maat, waarbij rekening gehouden wordt met alle kabels en electronica die hierbij komen kijken. Wij doen de afstemming en techniek integratie en onze partner Made-Up maakt het design op maat.

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.