“Sla met uw aankomende investering een brug tussen de status quo en de IT van de toekomst.”

Rohan Henric Nikookar – Consultant, Truedata

MVO

We hebben passie voor IT oplossingen en zijn ons bewust van Sociale Maatschappelijk Ondernemen.

 

Wajongeren

Wajongeren helpen aan een functie die echt bij hen past. Hierbij werken we samen met Stichting MEO. Mede dankzij de inzet en motivatie van deze jongeren staat de dienstverlening van Truedata op de hoogste trede van de IT-sector.

 

Stagiaires en herintreders

Voor stagiaires en herintreders staat bij ons de deur altijd open. Beide groepen zorgen met een frisse blik van buiten voor nieuwe kennis en inzichten. Zo staan wij altijd op scherp. De drijfveer voor omscholing tot IT’er bij herintreders is groot. Deze motivatie werpt zijn vruchten af: een hoge klanttevredenheid is hiervan het directe resultaat.

 

Goede doelen

Oude apparatuur van onze klanten is vaak prima herbruikbaar en zetten we graag in voor organisaties en stichtingen die hieraan behoefte hebben. Hoewel dit veel tijd vraagt spenderen we deze graag aan onze klanten.

 

Duurzaamheid

We zetten ons in voor duurzame en energiebesparende toepassingen. Daarbij kijken we organisatiebreed ook naar alternatieve energievormen. Zo gebruiken we voor ons eigen vervoer auto’s die op aardgas (CNG) rijden en onderzoeken we de mogelijkheid van het gebruik van volledig elektrische voertuigen (FEV).

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.