IT-oplossingen

Het veiligstellen van data en het toegankelijk maken van data binnen kantoorautomatisering en datacenter infrastructuur

IT-oplossingen

Wat maakt een Digital Enterprise succesvol? Truedata focust zich op de beste oplossingen voor een geslaagde Digital Enterprise. Dit kan een on-premise oplossing zijn (op de eigen locatie) of een oplossing in de cloud bij een van onze serviceproviders. Een succesvolle Digital Enterprise staat niet op zichzelf. Daarom blijven we voortdurend scherp op de laatste ontwikkelingen op het vlak van cloud, infrastructuur, dataprotectie, security, applicatie en kantoorautomatisering.

Cloud

Sneller en efficiënter op de markt reageren door uw IT in te richten met een cloudmodel als Private, Public of Hybrid Cloud. Truedata legt het u graag uit.

Infrastructuur

Een integrale benadering van uw server, virtualisatie, netwerk, storage, back-up, dataprotectie en security leidt tot een optimale IT-infrastructuur.

Dataprotectie

Een slim datamanagementbeleid biedt optimale dataprotectie voor uw Digital Enterprise. Truedata helpt u bij het definiëren van het IT- en dataprotectiebeleid.

Kantoor

Met Truedata kunt u rekenen op een betrouwbare IT- infrastructuur: de juiste IT-apparatuur in combinatie met een stabiel en veilig netwerk.

Applicatie

De applicatiespecialisten bij Truedata begeleiden een slimme applicatiestrategie en zorgen ervoor dat uw applicaties optimaal zijn ingericht.

Security

Van het veiligstellen van data, inregelen van uitwijk, tot security oplossingen worden onder één dak opgepakt met Truedata.

Inzicht krijgen in uw IT infrastructuur?

Vraag een vrijblijvende assessment aan.

De storage, back-up en virtualisatie assessments helpen u inzicht te krijgen in uw infrastructuur. U ziet gelijk hoe uw huidige infrastructuur ingericht is en of er bottlenecks zijn. U kunt de uitkomsten van het assessment gebruiken voor de fine-tuning van uw infrastructuur en vele andere doeleinden.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.