IT-oplossingen

Oplossingen voor kantoorautomatisering en datacenter infrastructuur.

Datacenter

Hypervisor centrisch cloud model en geavanceerde dataprotectie

Truedata zet zich in om datacenter infrastructuur zo efficiënt mogelijk bij haar klanten uit te rollen en te onderhouden. Voor de hedendaagse inrichting wordt vooral het bekende Cloud model als Private- Public- en/of Hybride Cloud aangehouden. De enabler is hierin vaak de hypervisor. Dit kunnen er verschillende zijn als, VMware vSphere, Microsoft Hyper-V of Linux distributies met KVM-oplossingen. De onderliggende infrastructuur kan op een traditionele manier worden opgebouwd middels server en storage oplossingen of op een moderne manier als de hyperconverged oplossingen.

Servers

Tower, Rack, Modular / Blade servers

Storage

All Flash, Scale-up/-out, Software defined- en Enterprise storage

Hyper-converged

 

Appliance- of software based Hyper-converged oplossingen

Dataprotectie

Dataprotectie software, -storage en integrated appliances

Kantoorautomatisering

Volledig IT beheer door Truedata

Meer data in de cloud of bij uw cloudserviceprovider vraagt om een betrouwbare IT-infrastructuur. Niets zo vervelend als ‘geen wifi’ of een netwerk ‘dat er weer uit ligt’. De eisen aan veiligheid, mobile device management en slimme aanschaf van de correcte IT-apparatuur worden steeds hoger. Truedata is hiervoor uw perfecte ondersteunende partij. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk altijd werkt en dat uw kantoor is uitgerust met de juiste IT-apparatuur. Zo kunt u zich richten op uw business en de productiviteit van uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Bij Truedata zijn consultants werkzaam die goed naar u luisteren en vervolgens het beste maatwerkadvies geven. Daarnaast beschikken wij over engineers die een ‘enterprise waardige’ infrastructuur kunnen aanleggen én deze op afstand kunnen beheren.

Connectiviteit

Truedata helpt u bij het beheer, de opzet, beveiliging en vervanging van uw (draadloze) netwerk, maar ook met een nauwkeurige afstelling hiervan. Verder zetten wij beveiligde verbindingen op tussen uw diverse vestigingen. Met monitoring en support garanderen we u maximale beschikbaarheid en maximale veiligheid op afstand.

Moderne devices

MDM (mobile device management) is voor bedrijven en andere organisaties steeds belangrijker. Controle en beheer daarvan zijn minstens zo belangrijk. Wie krijgt er toegang tot de corporate data, wie niet? Bij verloren of gestolen devices is het noodzakelijk dat de aanwezige data zo snel mogelijk gewist worden. Truedata beheert, controleert en installeert integrale enterprise MDM-oplossingen. Onze consultants adviseren u met plezier over de beste MDM-opties voor uw onderneming.

Netwerk & WiFi

Modern verbinden zonder zorgen

VoIP

Modern bellen zonder zorgen

Software & Cloud

Modern afnemen zonder zorgen

Werkplek

Modern werken zonder zorgen

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.