“Sla met uw aankomende investering een brug tussen de status quo en de IT van de toekomst.”

Rohan Henric Nikookar – Consultant, Truedata

Expertise

De keuze voor een bepaalde oplossing kan een hoofdbreker zijn, een succesvolle implementatie hiervan zorgt daarbij ook voor de nodige uitdagingen. Truedata begrijpt dit als geen ander. Onze klanten weten dat zij blind op ons kunnen vertrouwen wanneer het aankomt op zorgeloze implementatie, migratie en optimalisatie van de gekozen oplossing. Om dit waar te maken investeren wij voortdurend in opleidingen en certificering voor onze medewerkers en organisatie. Zo blijven wij vooroplopen in de IT-branche en kunt u uitgaan van een succesvol IT-project wanneer u kiest voor Truedata.

Transparantie over kosten

Wie geregeld IT-producten aanschaft vraagt zich soms af of de betaalde prijs in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit. Truedata biedt u de mogelijkheid om efficiënter en prijsbewuster IT-apparatuur in te kopen. Dit kan op basis van open calculatie of door de inkoop zelfs geheel voor u te verzorgen. Zeker wanneer het terugkerende aankopen betreft kunt u met deze Truedata-dienst geld besparen. Welke optie u ook kiest. Met Truedata Procurement Services blijven uw IT-kosten transparant en houdt u grip op uw IT-uitgaven.

Werken bij Truedata

Wij zijn doorlopend op zoek naar gedreven IT-talenten die onze passie delen om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Binnen de professionele omgeving van Truedata heerst een open atmosfeer en heb je veel vrijheid.

Klantverhaal

Dankzij Truedata hebben we een moderniseringsslag gemaakt binnen onze storage en back-up, dit biedt hogere operationele efficiency en beschikbaarheid voor EAGE. Truedata is een zeer flexibele organisatie, waar men zich met hart en ziel inzet voor hun vak. Dit maakt het samenwerken met deze organisatie aangenaam en makkelijk en geven je het gevoel dat je niet zomaar een klant bent.
Nini Kapetanovic, Systems Manager
European Association of Geoscientists & Engineers (EAGE)

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.