Werkplek

Modern werken zonder zorgen.

Wat we doen

De werkplek is anno 2019 sterk veranderd in de zakelijke IT markt. Waar voorheen geringe keuze was in de ondersteuning van werk -en privé applicaties, is er nu één werkplek voor alles. Werk en privé lopen in elkaar over en dat vereist een gedegen werkplek met de nodige processorkracht en grafische kwaliteiten. Truedata levert kant-en-klare oplossingen zodat de werkplek vanaf dag één in het netwerk wordt herkend en dat alle mogelijke gewenste applicaties worden ondersteund. Tevens wordt er sterk gekeken welk type ondersteuning vereist is bij eventuele calamiteiten. Als gecertificeerd Dell en HP installateur en reseller is Truedata in staat om zorgeloos een werkplek aan te leveren en de gebruiker snel in de lucht te brengen. Truedata beseft dat een gedegen totaaloplossing organisaties in staat stelt om werknemers productief te laten zijn en op professionele manier hun werk te doen.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Werkplekken worden tegenwoordig ook vanuit de cloud als dienst geleverd, middels een Virtuele Dekstop. Voor de virtual desktop infrastructuur (VDI) biedt Truedata totaaloplossingen van Dell en HP en treden wij op als integratiepartner binnen de eventuele bestaande server, storage en netwerk infrastructuur. VDI is een gemakkelijke standaard manier van werken waarbij zowel werknemer als werkgever geen last heeft van werkplek exoten of gefragmenteerde opslag van data. Tevens biedt VDI de mogelijkheid om overal snel aan de slag te kunnen. “Anywhere, anytime’’ is het motto waarbij de werknemer productief kan blijven terwijl er gereisd wordt in de vroege of late uren.

Tevens biedt Truedata een all-in-one managed werkplekoplossing waarbij zowel hard -en software inbegrepen zijn in de prijs en er via een ‘prijs per tik’ model (pxq) kan worden afgerekend.

Werkplek oplossingen

Prijs per maand

Truedata helpt bij het aanschaffen van grote investeringen. Hier komen verschillende financiele modellen kijken. Het gaat niet alleen om de techniek, maar ook hoe uw organisatie deze wil consumeren. Hierbij zijn huur, lease en koop opties die wij samen met u uitwerken.

Notebooks

Verschillende merken leveren notebooks /laptops en tablets in verschillende productlijnen met elk verschillende specificaties.  Hulp nodig bij een keuze of in de vooravond een grote bestelling bij de fabrikant te plaatsen? Laat ons helpen met de selectie en een special price aan te vragen bij de fabrikant.

Desktop / Workstation

Bij zware, specialistische of  grafisch intense omgevingen zien we vaak de inzet van de workstation. Deze bieden talloze opties om aan deze specifieke eisen te voldoen. Truedata helpt niet alleen bij de bestelling, maar ook bij het installeren en configureren.

VDI

Met VDI technologie wordt uw werkplek  gecentraliseerd en omgezet naar een Cloud consumptie model. Dit kan in uw eigen datacenter of bij een van onze service providers. Hierbij worden kosten besparing, risico verlaging en standaardisatie gerealiseerd.

Randapparatuur

Stop met het afzoeken van websites naar het juiste onderdeel. Truedata helpt met het uitzoekwerk en bij de aanschaf van alle soorten assesoires. Denk hierbij aan kabeltjes, docking stations, schermen, notebook tassen, etc. Uw werkplek is pas compleet als alles werkt.

Werkplek op maat

Veel ondernemers zijn op zoek naar een werkplek of conferentie ruimte op maat, waarbij rekening gehouden wordt met alle kabels en electronica die hierbij komen kijken. Wij doen de afstemming en techniek integratie en onze partner Made-Up maakt het design op maat.

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.