Software en Cloud applicaties

Modern afnemen zonder zorgen.

Wat we doen

Vandaag de dag zijn er talloze applicaties met ieder haar specifieke eigenschappen. Sommige applicaties draaien al wat jaren mee en zijn nu gedateerd omdat ze zijn achtergebleven bij de groei van de organisatie. Andere zijn lange tijd niet geüpdatet en de overige passen niet meer bij de huidige infrastructuur. Truedata helpt u met de opzet van een doordachte en effectieve applicatiestrategie. Met Truedata Applicatie Assessment stopt u de wildgroei aan applicaties. We reduceren legacy applications, regelen eventuele application re-platforming en passen de vereiste application upgrades toe.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Applicaties worden tegenwoordig op verschillende manieren afgenomen, maar hebben nog steeds onderhoud en afstemming op uw organisatie nodig. 

Truedata helpt bij:

  • Advisering
  • Selecteren applicatie of cloud diensten
  • Configuratie en ouderhoud
  • Migraties

Software en Cloud oplossingen

Office 365

Een van de meest gebruikte cloud platvormen is op dit moment Office 365. Voor een vast bedrag per maand is uw Office packet altijd up to date en worden diensten als email, document synchronisatie, collaboratie en communicatie geregeld. Truedata helpt bij het instellen, migreren en ouderhouden. Voor één enkele factuur per maand is uw organisatie klaar voor de toekomst.

Beveiliging

Beveiliging van een IT omgeving blijft voor vele een onzeker onderdeel. Naast firewalls en end-point protectie is het moeilijk zeker te zijn of er toch iets onder de radar door is gekomen. Truedata biedt naast firewalls en anti-virus software ook diensten om gegevens stromen actief te analyseren 24/7 om zeker te zijn dat er geen data ongewenst de organisatie verlaat.

Licenties

Of het nu Cloud applicaties / diensten zijn of software die u binnen uw eigen organsiatie heeft draaien, ze hebben allemaal een vorm van licensering nodig. Truedata helpt bij de aanschaf en het bijhouden van deze licenties voor uw organisatie.

Cloud diensten

Uw organisatie maakt net als andere organisaties telkens vaker gebruik van Cloud diensten. Waar deze in het begin eenvoudig te onderhouden waren, wordt dit een telkens grotere dagtaak. Truedata helpt bij het instellen, migreren, optimaliseren en de overname van het dagelijks beheer. U kunt weer gerust verder ondernemen.

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.