Strategische partners

Gezamenlijk zetten we ons in voor het beste resultaat.

Onze strategische partners

VMWare

Truedata is een VMware reseller of VMware partner. VMware staat centraal binnen vele implementaties die door Truedata verzorgd worden en is als Cloud-OS niet meer weg te denken uit het moderne datacenter.

Cohesity

Truedata is gecertificeerd partner van Cohesity. Wij adviseren en leveren vanuit Amsterdam klanten binnen heel Europa en daarbuiten over oplossingen van Cohesity.

DELL EMC

Truedata is een Dell reseller of Dell partner. Klanten genieten al jaren van de specialistische kennis van Truedata waarvan de roots liggen in de Dell EMC storage, back-up en software oplossingen.

CISCO

Truedata is een Cisco reseller of Cisco partner. Wij implementerem complete Cisco oplossingen en integreert deze in de bestaande of nieuwe infrastructuur en verzorgen tevens het onderhoud.

MICROSOFT

Truedata is een Microsoft reseller of Microsoft partner in Amsterdam en verzorgt implementaties met Microsoft Azure en Office 365 als onderdeel van elke moderne digital enterprise voor midden en groot bedrijf.

Inzicht krijgen in uw IT infrastructuur?

Vraag een vrijblijvende assessment aan.

De storage, back-up en virtualisatie assessments helpen u inzicht te krijgen in uw infrastructuur. U ziet gelijk hoe uw huidige infrastructuur ingericht is en of er bottlenecks zijn. U kunt de uitkomsten van het assessment gebruiken voor de fine-tuning van uw infrastructuur en vele andere doeleinden.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.