Strategische partners

                   Gezamenlijk zetten we ons in voor het beste resultaat.

Onze strategische partners

VMWare

VMware staat centraal binnen vele implementaties die door Truedata verzorgd worden en is als Cloud-OS niet meer weg te denken uit het datacenter.

UBIQUITI

Truedata is gespecialiseerd in het opbouwen en inmeten van hoogwaardige WiFi en netwerk oplossingen. Breng met Truedata de Ubiquit enterprise WiFi oplossing voor midden en groot bedrijf in uw organisatie.

DELL EMC

Klanten genieten al jaren van de specialistische kennis van Truedata waarvan de roots liggen in de Dell EMC storage, back-up en software oplossingen.

CISCO

Truedata implementeert complete Cisco oplossingen en integreert deze in de bestaande of nieuwe infrastructuur en verzorgt tevens het onderhoud.

MICROSOFT

Truedata verzorgt implementaties met Microsoft Azure en Office 365 als onderdeel van elke moderne digital enterprise voor midden en groot bedrijf.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.