Storage

Uw datacenter kennisleverancier voor storage oplossingen.

Wat we doen

Ook hedendaagse storage moet aan steeds hogere, specifieke eisen voldoen. Zowel de toename van de hoeveelheid data als de diversiteit aan applicaties vraagt om efficiënte en veilige storage-oplossingen. Maatwerkoplossingen die berekend zijn op de hoogste datasnelheden. Truedata is al jaren ervaringsdeskundige op het gebied van storage. We kennen de verschillen als geen ander en adviseren u graag over de verschillende storage-oplossingen. En last but not least: hoe belangrijk is het veiligstellen van bedrijfsdata voor uw organisatie?

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Truedata ontzorgt klanten en biedt als kennispartij in het datacenter een end-to-end oplossing. Truedata kijkt naar de huidige situatie en maakt een design waarbij alle wensen van de klanten worden meegenomen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar efficientie, schaalbaarheid, eenvoud en een stukje integratie zodat applicaties en processen succesvol kunnen worden geimplementeerd en beheerd.

Hierbij draait het niet om verkoop, maar ook om:

Storage oplossingen

Flash & Hybrid

Dell EMC storage systemen, aangedreven door Intel Xeon-processoren, bieden eenvoud van beheer en een hoge mate van efficientie. Hierdoor kunnen organisaties de implementatie van opslag versnellen en het specifieke beheer van verschillende volumes verder stroomlijnen

Dell EMC storage systemen leveren all-Flash (SSD) prestaties en bieden data efficiëntie door het gebruik van deduplicatie en compressie. Tevens bestaat de mogelijkheid om volledig geïntegreerde SAN- en NAS functionaliteit aan te bieden. Ook is er uitgebreide monitoring en analyse tooling aanwezig en is er middels proactieve ondersteuning adequate respons op enige vorm van calamiteit.

Scale-Out File/Object

Dell EMC scale out / object storage systemen bieden de mogelijkheid om ongestructureerde gegevens op te slaan, deze te beheren en te beschermen met een hoge mate van efficiëntie en enorme schaalbaarheid. Dell EMC scale out storage is ontworpen voor veeleisende grootzakelijke workloads. Er is keuze flash- of hybride systemen met NAS functionaliteit voor archiveringsdoeleinden en worden aangedreven door Intel® Xeon®-processors.

Dell EMC scale out storage vereenvoudigt het beheer ongeacht de grootte van de data, verlaagt de kosten met meer dan 80% door middel van geautomatiseerde tiering en kan schalen van tientallen terabytes tot tientallen petabytes. Tevens vergroten deze systemen de operationele flexibiliteit met multiprotocol-ondersteuning.

Software defined

Truedata biedt software defined storage oplossingen voor de zakelijke markt waarbij bijvoorbeeld een groeiend aantal ongestructureerde data moet worden beheerd op standaard (commodity) hardware. Software defined storage wordt geïmplementeerd op X86 server hardware en biedt de voordelen van 1 besturingssysteem met alle functionaliteiten die bekend zijn van de traditionele (dedicated) storage systemen. Software defined storage infrastructuren zijn vaak eenvoudig schaalbaar en worden doorgaans geïmplementeerd op locaties met een beperkte IT-staf en beperkte ondersteuningsmogelijkheden.

Enterprise

Truedata biedt een scala aan Enterprise storage systemen. Deze systemen genieten doorgaans de hoogste graad van prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en data services voor alle bedrijfskritieke applicaties. Deze systemen zijn uitgevoerd met Flash Drive-technologie die geoptimaliseerd is om alle moderne datacenteruitdagingen aan te gaan.
Tevens biedt Enterprise storage de mogelijkheid om open systemen te consolideren, en mainframes te integreren. Dit type storage biedt het hoofd aan bedrijfskritieke applicaties met 99,9999% beschikbaarheid. Tevens vereenvoudigt dit systeem de planning van downtime en versnelt het de implementatie van modulaire scale-up en scale-out dataplatforms.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.