Servers

Uw datacenter kennisleverancier voor server oplossingen.

Wat we doen

Truedata brengt uw virtualisatie naar een hoger niveau. Wij zijn specialisten in het ontwerpen en integreren van virtualisatie en cloudoplossingen. De continuïteit, innovatie en unieke eigenschappen van uw Digital Enterprise staat daarbij centraal. Truedata haalt meer uit uw servervirtualisatie, VDI, en applicatievirtualisatie

Bij Truedata richten wij ons op persoonlijk contact met onafhankelijk advies. Doordat we verschillende merken kunnen aanbieden en kennis hebben van verschillende disciplines binnen het datacenter voorkomen we verassingen of open eindjes.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Truedata ontzorgt klanten en biedt als kennispartij in het datacenter een end-to-end oplossing. Truedata kijkt naar de huidige situatie en maakt een design waarbij alle wensen van de klanten worden meegenomen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar efficientie, schaalbaarheid, eenvoud en een stukje integratie zodat applicaties en processen succesvol kunnen worden geimplementeerd en beheerd.

Hierbij draait het niet om verkoop, maar ook om:

Server Oplossingen

Dell EMC PowerEdge

Dell EMC 14e generatie PowerEdge servers bieden performance en eenvoud. Het brede scala van servers biedt de vormen: tower, rack, modular / blade of hyper-converged. PowerEdge servers zijn voor meerdere workloads inzetbaar zoals: VDI, Virtualisatie (Private clouds), Artificial Intelligence, Machine learning, Data Analytics en software defined storage toepassingen.

HPE Proliant

HPE Proliant Gen 10 servers transformeren het datacenter waarbij er een software defined infrastructure ontstaat.  HPE Proliant biedt een breed scala van toepassingen en types servers (micro, rack, tower, blade, modular, scale-out). HPE Proliant biedt 1 workflow automation proces en 1 dashboard voor het hele ecosysteem.

Cisco UCS

Cisco UCS biedt servers op basis van industrie standaarden in combinatie met netwerken en toegang tot opslag in één unified systeem. UCS verhoogt de productiviteit, verlaagt de TCO en biedt schaalbaarheid binnen het datacenter. UCS biedt bladeservers en rackservers, geintegreerd met haar eigen netwerktechnologie.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.