“Sla met uw aankomende investering een brug tussen de status quo en de IT van de toekomst.”

Rohan Henric Nikookar – Consultant, Truedata

Samenwerkingen

Vrijwel iedere organisatie heeft een goede relatie met de huisleverancier. Truedata respecteert deze relaties en zet in op samenwerking. De huisleverancier, IT Solution Provider of Cloud Service Provider, kan vertrouwen op de ondersteuning en aanvullende diensten van Truedata.

 

IT Solution Providers

Werkt u als IT solution provider of bent u werkzaam bij een IT solution provider? Wij werken graag samen voor een nog betere en completere dienstverlening aan uw klanten. Truedata levert bijvoorbeeld specialistische engineers voor specifieke IT-klussen. Daarnaast kunnen wij engineers inzetten als back-up bij afwezigheid of onderbezetting van uw eigen engineers. Zo kunnen uw werkzaamheden toch doorgaan op het gewenste kwaliteitsniveau en uw klant merkt er niets van.

 

Cloud Service Providers

Wij brengen onze klanten graag onder bij onze cloudserviceproviders. Truedata heeft de strategische keuze gemaakt expertise te bieden aan cloudserviceproviders. Concurreren is voor ons niet aan de orde. Door deze opstelling hebben onze klanten maximale keuze. Voor cloudserviceproviders snijdt het mes aan twee kanten: ze kunnen rekenen op zowel de beste service als op nieuwe klanten.

 

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.