Hyper-converged

Uw datacenter kennisleverancier voor hyper-converged oplossingen.

Wat we doen

Kopen of bouwen? Met geconvergeerde IT-infrastructuur staat u voor deze keuze. Onze consultants adviseren u over de voor- en nadelen van de diverse mogelijkheden van geconvergeerde infrastructuur. Individuele componenten kunnen we zelf samenstellen. Bij een geconvergeerde oplossing zijn deze individuele componenten echter geïntegreerd in een optimale vorm. Onze consultants vertellen u graag de voordelen van converged, blocks, racks en appliances. Truedata zorgt ervoor dat u de juiste converged of hyperconverged infrastructure kiest. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business in plaats van op IT. Meer weten over de mogelijkheden van geconvergeerde infrastructuur voor uw organisatie? Neem direct contact op met een van onze consultants.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Truedata ontzorgt klanten en biedt als kennispartij in het datacenter een end-to-end oplossing. Truedata kijkt naar de huidige situatie en maakt een design waarbij alle wensen van de klanten worden meegenomen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar efficientie, schaalbaarheid, eenvoud en een stukje integratie zodat applicaties en processen succesvol kunnen worden geimplementeerd en beheerd.

Hierbij draait het niet om verkoop, maar ook om:

Hyper-converged oplossingen

VMware VSAN

HCI-systemen zijn volgens VMware de optimale basis voor het software-defined datacenter waar schaalbaarheid en eenvoud in beheer belangrijk zijn …

Lees verder
voor toekomstige groei. VMware’s hyper-converged software bestaat uit vSphere, Virtual SAN en vCenter Server en transformeert x86-servers en direct-attached storage tot een eenvoudige HCI-appliance. VMware biedt zijn hyper-converged software aan in allerlei vormen, van turnkey HCI-appliances gezamenlijk ontwikkeld door VMware en EMC, tot gecertificeerde platformen in de vorm van VMware Virtual SAN Ready Nodes, beschikbaar van 11 OEM-partners.
VMware VSAN heeft geavanceerde data efficiencies voor all-flash storage alsmede verbeterde Quality of Service- en monitoring-mogelijkheden voor performance en capaciteitseisen.

Dell EMC VxRail

VxRail vereenvoudigt dagelijkse IT-operations middels automatische implementatie en bijbehorende netwerkimplementatie. Tevens biedt …

Lees verder
VxRail eenvoudig lifecycle management en een single point of support voor zowel alle hardware als software. VxRail met SmartFabric Services wordt ondersteund door Dell EMC Networking-switches en is de eerste HCI-appliance die volledig geautomatiseerd netwerkdetectie toepast en bouwt voort op bestaande (of nieuwe) configuraties. Tevens biedt VxRail eenvoud in cluster uitbreidingen en dagelijks beheer.

Dell EMC en VMware werken nauw samen om VMware-technologieën als VSAN te ondersteunen in VxRail. VxRail versnelt de time-to-market en kan worden geïmplementeerd in het core datacenter, de cloud of aan de edge (remote sites). VxRail heeft als eerste hyper-converged oplossing de SAP HANA-certificering. VxRail biedt tevens meerdere opties om het pad naar een VMware multi-cloud-omgeving in te slaan, inclusief VMware Validated Design en VMware Cloud Foundation. Voor remote locaties biedt VxRail ook ondersteuning voor 2-node oplossingen.

Nutanix

De Nutanix-oplossing is marktleider in de globale hyper-converged markt en is eenvoudiger in vergelijking met traditionele datacenterinfrastructuren. Nutanix biedt …

Lees verder
automation bij deployment en toekomstige uitbreidingen. Implementatie geschiedt in minder dan 45 minuten, wat een snellere ’time-to-value’ oplevert. Nutanix kan eenvoudig schalen middels standaard X86 hardware van meerdere vendoren (Fujitsu, Dell, Lenovo). Tevens biedt Nutanix een platform voor virtual files en integratie met software defined networking oplossingen.

NetApp HCI

NetApp’s hyper-converged oplossing is een Enterprise-Scale infrastructuur die specifiek ontworpen is voor de bouw en het beheer van het ‘next generation’ data center. …

Lees verder
NetApp HCI biedt Quality of Service (QoS) zodat meerdere specifieke workloads op hetzelfde platform kunnen worden beheerd met behoud van performance. NetApp biedt derhalve Guaranteed Performance zodat er geen degradatie optreedt of sprake is van een ‘noisy neighbor’. Tevens schaalt NetApp HCI de compute en storage behoeften onafhankelijk van elkaar, zodat er nooit extra kosten ontstaan per uitbreiding binnen het HCI cluster (men schaalt alleen waar de behoefte direct ontstaat, dus of op compute/memory of op data opslag). Met NetApp Hybrid Cloud Infrastructure biedt NetApp HCI een eenvoudige ontsluiting naar de cloud en is het mogelijk om vrijelijk data te verplaatsen en te beheren binnen NetApp’s Data Fabric framework.

Cisco Hyperflex

Cisco HyperFlex “powered by Cisco UCS” biedt alle voordelen van de traditionele hyper-converged infrastructuur, maar biedt tevens ondersteuning …

Lees verder
voor het applicatie centrische landschap binnen het gehele datacenter netwerk. Onderdeel van de HyperFlex oplossing is de Unified Fabric. Omdat het netwerk bij veel hyper-converged oplossingen op de laatste plaats staat, krijgen veel organisaties op den duur te maken met netwerkproblemen. Cisco heeft aandacht besteed aan het netwerk, waardoor er altijd performance en capaciteit beschikbaar is voor storage, applicaties en virtual machines.
• Onafhankelijk schalen: HyperFlex is ontworpen voor maximale schaalbaarheid. Daardoor zijn alle componenten apart te schalen naar de behoeften van de organisatie en kan er efficient worden omgesprongen met het IT budget.

HPE Simplivity

HPE Simplivity hyper-converged oplossing is een all-in-one scale-out appliance waarin storage en back-up met deduplicatie met een hoogbeschikbare feature set is …

Lees verder

inbegrepen. Doordat Simplivity data op een hardware matige manier reduceert kan deze zeer efficient veiliggesteld worden. Door alleen unieke data te repliceren en te backuppen ontstaat een zeer snel platvorm welke wordt gedragen door de bewezen HPE proliant server platform. Deze unieke aanpak stelt HPE organisaties in staat zonder plug-ins en met vCenter integratie eenvoudig te werken en deze 1:10 efficiency te garanderen. Kleine en grote organisaties pakken hierbij de beheer uitdagingen van de hypervisor, server, storage en backup aan met één krachtige oplossing.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.