Data protectie

Uw datacenter kennisleverancier voor dataprotectie oplossingen.

Wat we doen

Een goed databeleid van uw organisatie is essentieel. Zo maakt u betere beslissingen met betrekking tot keuzes voor private of public cloud, wel of geen disaster recovery site en welke IT-infrastructuur u kiest voor uw RPO/RTO-doelstelling. Bij kleinere organisaties ontbreekt vaak een databeleid. Op zich geen ramp, want met de huidige systemen zijn relatief kleine datahoeveelheden prima te beheren. Met grote datasets en uiteenlopende applicaties wordt het echter moeilijk dataprotectie uit te voeren zonder datamanagementbeleid. Met onze langdurige kennis van dataprotectie en Digital Enterprise realiseren wij voor u een doordacht datamanagementbeleid.

TRUeDATA ZET de klant centraal 

 

Oplossen

Samenwerken

Ontzorgen

Waarom wij leveren

Truedata ontzorgt klanten en biedt als kennispartij in het datacenter een end-to-end oplossing. Truedata kijkt naar de huidige situatie en maakt een design waarbij alle wensen van de klanten worden meegenomen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar efficientie, schaalbaarheid, eenvoud en een stukje integratie zodat applicaties en processen succesvol kunnen worden geimplementeerd en beheerd.

Hierbij draait het niet om verkoop, maar ook om:

Dataprotectie oplossingen

Replicatie / CDP Software

Truedata biedt een volledig geïntegreerde VMware replicatie oplossing middels Recoverpoint for Virtual Machines. Recoverpoint for Virtual Machines biedt synchrone, a-synchrone of dynamische replicatie van virtuele machines. Tevens biedt de oplossing herstel (point-in-time) van vm’s op elk gewenst moment. Ook is er sprake van Continuous Data Protection  (CDP) voor operational recovery en disaster recovery. Middels deze oplossing die volledig geïntegreerd is met de VMware suite is VM-beveiliging eenvoudig en efficiënt.

vAdmins en applicatiebeheerders kunnen hun VM-protection niveau’s instellen en beheren via een eenvoudige plug-in binnen VMware vCenter. Geautomatiseerde provisioning en DR-orchestration maken het uiteindelijk gemakkelijker om te voldoen aan de gewenste doelstellingen binnen organisaties van herstelpunten (RPO’s) en hersteltijden (RTO’s).

Backup Software

Truedata levert een breed scala van Back up softwareproducten voor uitgebreide dataprotectie doeleinden voor alle soorten organisaties.

Truedata’s Back up software oplossingen beschermen data en applicaties die zich bevinden op lokale traditionele infrastructuren, gevirtualiseerde omgevingen en publieke en hybride clouds. De oplossingen bieden dekking voor alle soorten van dataprotectie en encryptie. Tevens is er de mogelijkheid voor het gebruik van replicatie, snapshot / point-in-time functionaliteit en het instellen van langdurig beheer van back-up en -archiveringsdata op lokatie of in de hybride of publieke cloud.

Truedata focust zich op de reductie van de algehele kosten en complexiteit in het datacenter, door (waar nodig) een traditionele back-uptoepassing te vervangen met een schaalbare software defined back up oplossing die de beveiliging alsmede de provisioning in het hele datacenter automatiseert op basis van commodity (server)hardware.

Dataprotectie Storage

Truedata biedt data protectiesystemen die de opslag van langdurige retentiedata vermindert en eenvoudig data herstellen voor meerdere datacenter doeleinden.

Organisaties worden vaak geconfronteerd met een steeds groter groeiende complexiteit: extreme datagroei, meer soorten data, een groter groeiend aantal gebruikers en beperkte IT-middelen om al deze trends op te vangen. Truedata helpt organisaties hun dataprotectie te moderniseren middels de nieuwste appliances die verkrijgbaar zijn op de markt en hierdoor oudere dataprotectie oplossingen te vervangen. De nieuwste systemen bieden functionaliteiten zoals meervoudige replicatie, krachtige encryptie, simpel herstel en efficiënte deduplicatie.

Integrated Appliance

De Dell EMC IDPA biedt dataprotectie vanaf een 2U rackserver (Poweredge14G-serverplatform) die opslag van data en back up software, search functionaliteit, data analyse en cloud-readiness combineert – in één appliance. Door deze converged benadering wordt eenvoud van beheer gerealiseerd, de implementatietijd verkort en worden toekomstige upgrades eenvoudiger.  Deze appliance schaalt eenvoudig uit zonder extra hardware, downtime of complexiteit.

De IDPA is krachtig in prestaties d.m.v. de nieuwste generatie Intel processoren en de mogelijkheid de appliance te beheren in de cloud. De IDPA ondersteunt een breed applicatie-ecosysteem en is geoptimaliseerd voor VMware, verkort back-up windows.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.