“Sla met uw aankomende investering een brug tussen de status quo en de IT van de toekomst.”

Rohan Henric Nikookar – Consultant, Truedata

Missie, visie & strategie

Iedere organisatie maakt een transitie naar een Digital Enterprise. Databeschikbaarheid en data toegankelijkheid vormen de noodzakelijke voorwaarden voor een goed functionerende organisatie. IT is het middel om alle bedrijfsonderdelen optimaal resultaat te laten behalen.

Missie

Truedata is volledig toegewijd aan het veilig en toegankelijk houden van uw data. Wij zijn specialist in het optimaal digitaliseren van organisaties. Met experts op verschillende IT-deelgebieden zijn wij zowel in de breedte als diepte van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Daarbij zet Truedata altijd in op een vertrouwensrelatie met de klant.
Deze vertrouwensrelatie willen we bereiken door middel van:

  • Transparantie
  • Betrouwbaarheid
  • Open communicatie
  • Hoogwaardige IT-oplossingen

Visie

Ons streven is erop gericht dat elke organisatie die een betrouwbaar en deskundig advies wenst op het gebied van IT dienstverlening, Truedata als eerste gesprekspartner kiest.

Strategie

Wij zetten in op samenwerking in plaats van concurrentie met andere partijen in de markt, zodat wij een maximaal resultaat voor de klant kunnen realiseren. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam bedienen wij klanten binnen heel Nederland en EMEA. Met het oog op onze overzeese klanten maken we gebruik van lokale datacentra en onder andere het internet knooppunt “Amsterdam Internet Exchange”.

De keuze voor een bepaalde oplossing kan een hoofdbreker zijn, een succesvolle implementatie hiervan zorgt daarbij ook voor de nodige uitdagingen. Truedata begrijpt dit als geen ander. Onze klanten weten dat zij blind op ons kunnen vertrouwen wanneer het aankomt op zorgeloze implementatie, migratie en optimalisatie van de gekozen oplossing. Om dit waar te maken investeren wij voortdurend in opleidingen en certificering voor onze medewerkers en organisatie. Zo blijven wij vooroplopen in de IT-branche en kunt u uitgaan van een succesvol IT-project wanneer u kiest voor Truedata.

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.