Schrijf je in en ontvang een ITsupplies voucher.

Juniper

AI-MIST

De eerste en enige AI-driven Mist Wireless LANDraadloze netwerken kunnen onbetrouwbaar en moeilijk te beheren zijn, terwijl het cruciaal is voor je bedrijf. Mist (een bedrijf van Juniper Networks) biedt hiervoor de oplossing. Dit innovatieve, op machine learning gebaseerde Wireless LAN (WLAN) biedt voorspelbare, meer betrouwbare en meetbare wifi. Mist biedt realtime informatie over klanten en hun mobiele apparaten, zodat je hen, nieuwe soorten locatie gebaseerde diensten en data kan aanbieden.

De AI Mist oplossing levert diepgaande inzichten en analyses voor geautomatiseerde optimalisatie. Hiermee wordt de beste gebruikerservaring gecreëerd. AI Mist maakt gebruik van machine learning en neural networks om bewerkingen sterk te vereenvoudigen, probleemoplossing te versnellen en een ongekend inzicht in de gebruikerservaring te bieden. We staan ​​op het punt van het ware potentieel, met de belofte van Mist om een virtuele draadloze assistent aan te bieden die altijd aanwezig is en die proactief problemen kan identificeren en oplossen. De Virtual Network Assistant Marvis kan eveneens toekomstige gebeurtenissen snel en betrouwbaar voorspellen. Hoe profiteer je van AI binnen Wireless netwerken, en welke stappen moet je nemen om jezelf te positioneren voor deze opkomende AI-gedreven Wireless wereld?

JUNIPER

Juniper Networks is een fabrikant van high-end netwerk componenten, software om deze componenten aan te sturen en security oplossingen. Juniper Networks richt zich voornamelijk op drie gebieden namelijk Enterprises, Cloud providers en Service providers. Het bedrijf heeft twee speerpunten. Nummer één is JunOS, dit is het eigen besturing systeem waarmee alle netwerk componenten aangestuurd kunnen worden. Het voordeel van JunOS is dat het zowel op campus switches, datacenter switches, routers en firewalls draait. Dit maakt het beheer eenvoudig en wordt het minder complex om werknemers op te leiden. Door het open karakter van JunOS leent het OS zich ook perfect voor automatisering en software defined networking.

Het tweede speerpunt is ‘The AI driven enterprise’ waarvoor het bedrijf in 2019, Mist Systems heeft overgenomen. Hiermee voegt Juniper Networks WiFi toe aan het portfolio en integreert switch en firewall componenten in het Mist management platform, waarin het door de AI engine super makkelijk wordt gemaakt om netwerk problemen te vinden en op te lossen. Juniper streeft ernaar om netwerkervaringen te leveren op de manier waarop mensen contact maken, werken en leven veranderen.

Kies voor

TRUEDATA

TrueVoIP VoIP

Toonaangevend in datastorage oplossingen

TrueVoIP VoIP

Merk onafhankelijk

TrueVoIP VoIP

Vrijblijvend advies

TrueVoIP VoIP

Gratis test mogelijkheden

TrueVoIP VoIP

Koop, Lease en Huur

TrueVoIP VoIP

Gecertificeerde installaties