Huur, POC & Trade-In

Voorbereiding en nazorg in een totaalpakket.

Proof of concept

Voordat u een nieuwe IT-oplossing aanschaft wilt u de nieuwe configuratie eerst uitvoerig testen. Lost dit uw IT-vraagstukken op? Past het wel bij de organisatie? Truedata biedt ook hier meerdere oplossingen. Met onze Proof of Concept Services kijken we niet alleen naar het technische aspect van de oplossing, maar ook in hoeverre het voldoet aan de wensen en eisen. Ook testen we het effect op de andere aanwezige systemen in een realistische simulatieomgeving.

Huur

Wilt u liever huren? Een goede optie voor wie tijdelijk extra capaciteit nodig heeft. Bijvoorbeeld door calamiteiten of tijdens een verhuizing, migratie of kortstondig project. Wie voor de korte of middellange termijn een IT-oplossing huurt kan direct aanzienlijk besparen. Meer weten over Proof of Concept Services of huur? Neem direct contact op en onze consultants vertellen u graag wat voor u de beste oplossing is.

Trade-in

Oude IT-apparatuur inruilen of opkopen kan verschillende voordelen hebben. Zo kunt u er geld mee besparen/verdienen en creëert u ruimte wanneer uw oude spullen het pand verlaten. Truedata Trade in Services ondersteunt u op beide fronten met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) als uitgangspunt. U kunt er ook voor kiezen om uw economisch afgeschreven, maar technisch nog goed bruikbare IT-apparatuur te doneren aan een – zelf te kiezen – goededoelenorganisatie. Truedata zorgt voor vervoer en herconfiguratie bij de nieuwe eigenaar. Truedata kan eveneens zorgdragen voor de afvoer van niet meer bruikbare IT-apparatuur naar gecertificeerde en gespecialiseerde afvalwerkingsbedrijven. Ook kunnen wij voor u de benodigde DOD-certificaten regelen.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.