Schrijf je in en ontvang een ITsupplies voucher.

HPE

HCI HERUITGEVONDEN VOOR DE TOEKOMST

HPE Nimble Storage dHCI

Versnel uw time-to-market, ga voor proactiviteit en optimaliseer uw volledige systeem dankzij een intelligent platform, dat al uw workloads en bedrijfskritische applicaties ondersteunt.

MEER DAN GEWOON HYPERCONVERGENTIE

Beheerders van virtuele machines (VM’s) hebben vandaag de dag te maken met een ongeziene systeemcomplexiteit die een uitgebreide ervaring vereist op verschillende domeinen. Daarnaast moeten zij zowel de traditionele als moderne toepassingen kunnen ondersteunen, VM-wildgroei tegengaan en ook nog eens de kosten zo laag mogelijk houden.

Een hyperconverged infrastructuur (HCI) biedt een oplossing voor al deze uitdagingen: reken-, opslag- en netwerkfuncties worden namelijk losgekoppeld van de onderliggende infrastructuur, waardoor het enorm eenvoudig wordt om werkkracht en opslagcapaciteit afzonderlijk te schalen en de infrastructuur aan te passen aan de behoeften.

Vandaag de dag is er echter behoefte aan een evolutie binnen HCI: HCI 2.0 moet een nieuwe architectuur worden die de HCI-ervaring van unified management en VM-centric operations combineert met een hogere beschikbaarheid, snellere prestaties en een hoge flexibiliteit. Met HPE Nimble Storage dHCI winnen VM-beheerders aan flexibiliteit en versnellen zij hun time-to-market dankzij een platform dat alle workloads en bedrijfskritische applicaties ondersteunt.

HPE NIMBLE STORAGE DHCI

HPE Nimble Storage dHCI gaat een stapje verder dan HCI en is ontworpen om te scoren waar gewone HCI afhaakt: de ondersteuning van meer veeleisende applicaties en workloads. HPE Nimble Storage dHCI wordt ondersteund door HPE InfoSight, de meest geavanceerde artificiële intelligentie voor ITinfrastructuren. Zo biedt het ultieme eenvoud, inzicht, snelle prestaties, altijd beschikbare data en een efficiënt gebruik van de resources.

VOLLEDIG BETROUWBAAR

HPE Nimble Storage dHCI draagt in het bijzonder bij aan de snelheid van uw applicatieplatform, dankzij een all-flash opslag met IOPS en een latencytijd van minder dan één milliseconde voor uw always-on applicaties. HPE Nimble Storage dHCI is uiterst betrouwbaar en garandeert een beschikbaarheid van maar liefst 99,9999%. Daarnaast biedt het ook een geautomatiseerde dienstkwaliteit, een geavanceerde dataveiligheid  die tot wel drie gelijktijdige schijfstoringen aankan en 100% snapshotback-up en-replica biedt. Zowel on-premise als in de cloud.

EFFICIËNT SCHAALBAAR

Een starre, vastgeroeste infrastructuur waarbij applicaties on-premise of in de cloud vastzitten, zorgt niet alleen voor verspilling van resources, maar verhindert ook een hybride cloudstrategie.

Dankzij HPE Nimble Storage dHCI is de IT-omgeving efficiënt schaalbaar in de hybride cloud. U kunt compute en opslag onafhankelijk van elkaar schalen waardoor u een enorme flexibiliteit creëert voor al uw workloads. Van transactionele databases die meer performance vragen tot datawarehouses die meer capaciteit vereisen. Dankzij deze flexibele schaalbaarheid vermijdt u bovendien overprovisioning en bijbehorende kosten. De continuïteit blijft tevens voortdurend gegarandeerd door all-flash, hybride flash en HPE Cloud Volumes.

CLOUDERVARING

HPE Nimble Storage dHCI is nu beschikbaar via HPE GreenLake. HPE Greenlake biedt virtuele machines as-a-service waardoor uw time-to-value versneld wordt en uw IT-beheer minder complex is. Net als bij de cloud, betaalt u enkel voor wat u gebruikt, schaalt u flexibel op en af voor storage en compute en zet u CAPEX om in OPEX.

Kies voor

TRUEDATA

TrueVoIP VoIP

Toonaangevend in datastorage oplossingen

TrueVoIP VoIP

Merk onafhankelijk

TrueVoIP VoIP

Vrijblijvend advies

TrueVoIP VoIP

Gratis test mogelijkheden

TrueVoIP VoIP

Koop, Lease en Huur

TrueVoIP VoIP

Gecertificeerde installaties