“Sla met uw aankomende investering een brug tussen de status quo en de IT van de toekomst.”

Rohan Henric Nikookar – Consultant, Truedata

Carrière

Wij zijn doorlopend op zoek naar gedreven IT-talenten die onze passie delen om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Binnen de professionele omgeving van Truedata heerst een open atmosfeer en heb je veel vrijheid. Start je carrière bij Truedata!

Stages

Stuur je CV en motivatie als je denkt een verschil te kunnen maken op het gebied van Administratie, Marketing, Social Media, Design, IT en Sales.

Vacatures

Omdat we altijd goede mensen kunnen gebruiken die ons helpen bij onze groei staan wij continu op de uitkijk naar, Service Engineers, Implementatie Engineers, Inside Sales Representatives en IT Consultants. Spreekt Truedata je aan? Stuur ons je CV en motivatie en wij nemen contact met je op.

Actuele vacatures:

  • Inside Sales Representative <Dutch>  Download PDF.
  • Accountmanager <Dutch>  Download PDF.
  • Office Manager <Dutch>  Download PDF.

Op zoek naar duidelijkheid in kosten van IT oplossingen?

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Truedata.

Krijg op een eenduidige manier inzicht in de kosten van uw IT project door transparante aanbiedingen gekoppeld aan mogelijke financiële constructies als leasing of kredietverlening.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.