Support services

Vertrouw op ondersteuning van professionals.

Ondersteuning

Anno 2019 zijn u en uw onderneming afhankelijk van IT. Vaak zo afhankelijk dat in plaats van de ondersteunende rol die IT zou moeten hebben, het nu de hoofdmoot uitmaakt van uw dagelijkse operationele bezigheden. Uit onderzoek blijkt dat vragenstukken als “hoe zit het met de continuïteit van onze infrastructuur?” en “wie zorgt ervoor dat als het dan onverhoopt misgaat, wij toch snel weer kunnen werken?” een belangrijke rol spelen bij u als IT verantwoordelijke.

Truedata werkt met IT professionals die precies deze vraagstukken kunnen invullen. Specialisten die merkonafhankelijk en met een heldere kijk op continuïteit de uptime van uw IT infrastructuur verhogen en het onderhoud juist vereenvoudigen. Naast volledig inzicht in uw Service Level Agreements en de diverse looptijden van uw serviceovereenkomsten verlagen wij ook de Total Cost of Ownership van uw IT infrastructuur met gemiddeld 40%, geld wat u dus elders in uw onderneming kunt besteden. Door uw serviceovereenkomsten onder te brengen bij één specialistische kennispartner bent u verzekerd van een razendsnelle probleemoplossing op locatie, ook na de garantieperiode. Zo is de continuïteit van uw IT infrastructuur optimaal gewaarborgd en kunt u zich focussen op wat echt van belang is; onbezorgd ondernemen.

De garanties van Truedata op een rij.

  • Merkonafhankelijk; gecertificeerde specialisten dragen zorg voor de continuïteit van verschillende merken server- storage- en netwerkcomponenten binnen uw IT infrastructuur.
  • Flexibele serviceovereenkomsten; looptijden van een maand tot 5 jaar.
  • Op maat gemaakt; service levels die passen bij uw onderneming, van volgende werkdag op locatie tot 24*7*365 binnen 2 uur op locatie binnen heel Nederland.
  • Alles onder één dak; nooit meer onduidelijkheid over wie te bellen bij een calamiteit. Eén single point of contact, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.
  • Inzichtelijk; volledige transparantie in onze serviceovereenkomsten door middel van een online klantportaal, inclusief heldere incident management module.
  • Significante besparing; gemiddeld een besparing van 40% op uw Total Cost of Ownership van de IT infrastructuur. Wij maken graag het verschil, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.