In een wereld waar gegevens de levensader vormen van digitale transformatie, staan wij vooraan bij het revolutioneren van Connectiviteit en Data Eigendom. De missie van Truedata om leider te zijn in datastorage, dataprotectie en datasecurity sluit naadloos aan bij innovatieve oplossingen zoals HPE GreenLake, een open en veilig platform dat is ontworpen om bedrijven de kracht te laten benutten van Private Cloud en Edge Computing.

Het ontketenen van de kracht van Edge Computing

HPE GreenLake fungeert als een brug vanaf de rand van IT-omgevingen naar de cloud en biedt een uniforme interface voor diverse organisatorische rollen. Dit stelt ontwikkelaars in staat om naadloos applicaties en AI/ML-projecten te starten, terwijl ze efficiënt compliance, kosten en capaciteit beheren. Het pay-per-use-model zorgt voor verbeterde budgetvoorspelbaarheid, een cruciaal aspect voor succesvolle edge-implementaties.

De toewijding van Truedata aan Data Eigendom

Terwijl wij bij Truedata organisaties en mensen wereldwijd verbinden met hun data, wordt het belang van data eigendom van het grootste belang. Truedata, een vertrouwde partner van ’s werelds grootste ondernemingen op het gebied van data, zet zich in voor het ontwikkelen van op privacy en security gerichte oplossingen die aansluiten bij de doelen van klanten met betrekking tot toegankelijkheid. Deze toewijding resoneert in de markt met de focus van HPE GreenLake op gegevensbeheer en privacy.

Voordelen van HPE GreenLake-implementatie

De implementatie van HPE GreenLake in private en hybride cloudomgevingen heeft de aandacht getrokken van middelgrote tot grote eindklanten en Managed Service Providers (MSP’s). De aantrekkingskracht van het platform ligt in de mogelijkheid om controle te bieden over kosten, initiële investeringen te elimineren en klanten in staat te stellen fondsen toe te wijzen voor andere cruciale projecten.

Het navigeren door de complexiteiten van gegevensbeheer

Wij herkennen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het beheren van hun IT-omgevingen, vooral met de toenemende complexiteit van gefaseerde en hybride cloudopstellingen. HPE GreenLake adresseert deze uitdagingen door een gecentraliseerde beheeraanpak te bieden via een enkelvoudig dashboard, wat een soepelere overgang mogelijk maakt naar zowel private als openbare clouds.

Globale impact en schaal

Met ongeveer twee miljoen apparaten en een verbazingwekkende exabyte aan gegevens wereldwijd onder het beheer van HPE GreenLake is het platform een hoeksteen geworden voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder productie en high-performance computing (HPC)-systemen, als AI/ML oplossingen.

Conclusie: Een synergie voor het digitale tijdperk

Tot slot vertegenwoordigt de samenwerking tussen Truedata en HPE GreenLake een krachtige synergie in het digitale tijdperk. De missie van Truedata om de beste oplossingen voor de veiligheid en toegankelijkheid van data te waarborgen, sluit naadloos aan bij het streven van HPE GreenLake om innovatieve, veilige en schaalbare oplossingen te bieden voor bedrijven die de complexiteit van modern gegevensbeheer navigeren. Samen banen ze de weg voor een toekomst waar gegevensconnectiviteit niet alleen naadloos is, maar ook stevig in handen ligt van degenen die het het meest waarderen – de klanten.

Geïnspireerd of geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.