Wat doe je wanneer je beveiliging faalt?

Hoe herstel je van de schade en hoe los je het op nadat je gehackt of beroofd bent? Het is tijd om stappen te ondernemen om je data te beschermen. We begrijpen dat gegevens cruciaal zijn voor bedrijven, ongeacht de sector. Cyber resilience is van essentieel belang, omdat we in een tijdperk leven waarin het aantal cyberaanvallen alleen maar toeneemt.

Bij Truedata begrijpen we hoe belangrijk het is om je gegevens te organiseren, maar ook te beschermen en te beheren. We maken back-ups van je gegevens, plaatsen ze in een kluis en zorgen ervoor dat schadelijke software/hackers/spyware eruit gefilterd wordt!

Is je organisatie cyberveerkrachtig?

Digitale beveiliging waar je op kunt rekenen!

Onze cyber resilience framework omvat alles wat je nodig heeft om je organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen en te reageren bij gevaar. We hechten veel waarde aan Zero Trust-principes, waarbij we standaard een ‘never trust, always verify’ beveiligingshouding aannemen. Dit omvat gebruikers-/applicatie-authenticatie, apparaat-authenticatie en een filosofie van vertrouwen/niet vertrouwen. Zo zijn al je bedrijfsdata veilig opgeborgen achter een muur van beveiliging.

Waarom heb jij Cyber resilience nodig?

Vrijheid, Vertrouwen en Expertise vormen het DNA van Truedata. Met deze kernwaarden als leidraad blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige beveiliging.

Ervaar de waarde van vrijheid en privacy bij Truedata. We willen je organisatie helpen om cyber resilience te versterken. Ons Cohesity data security en data management platform consolideert kwetsbare infrastructuren op één schaalbaar, veilig platform.

Door te vertrouwen op Zero Trust-principes en met geavanceerde mogelijkheden zoals machine learning-based anomaly detection, kunnen we je organisatie helpen om aanvallen vroegtijdig te stoppen en snel te herstellen.

Wij hebben alle expertise in huis en bieden instant recovery op schaal voor virtuele machines en databases. We begeleiden je organisatie in het minimaliseren van zowel RTO’s als RPO’s om gelijke tred te houden in de 24/7 digitale wereld.

Daarnaast bieden we bij Truedata integratie met Cohesity en toonaangevende SOAR- en SIEM-oplossingen, zodat je snel kunt ontdekken, onderzoeken en reageren op ransomware-aanvallen.

Kies voor Truedata en versterk je cyber resilience. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen beschermen en voorbereiden op de uitdagingen en actualiteiten van de hacker organisaties.