Truedata wordt de nieuwe Cisco netwerk hardwarelevancier voor de Gemeente Hoeksche Waard. De Gemeente Hoeksche Waard heeft een meervoudig onderhandse aanbesteding geschreven voor de levering van nieuwe Cisco netwerkapparatuur voor de inrichting van de kantoorautomatisering.

Van de 4 partijen die gevraagd zijn om te participeren, is Truedata uiteindelijk geselecteerd. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. Truedata is zeer verheugd met de gunning van de opdracht, aldus Jermaine Cordua, Sales Manager Truedata. Deze overwinning is niet alleen belangrijk voor onze partnerstatus en relatie met Cisco, maar geeft ook aan dat we een solide kennispartij in de markt zijn die complexe projecten niet uit de weg gaat. Het ‘Social Return on Investment’ (SROI) vormt een belangrijk onderdeel van de aanbesteding. De Gemeente Hoeksche Waard hecht waarde aan het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand of zwakkere positie op de arbeidsmarkt. Truedata staat volledig achter dit initiatief en draagt hier aan bij door invulling te geven aan de SROI wensen van de gemeente.

Over Truedata
Truedata is een officiële Cisco Select partner, en biedt kennis en expertise op het gebied van Storage, Virtualisatie, Networking & Security. Van advies, ontwerp en het bouwen van netwerken.

Truedata beschikt over netwerk architecten & -engineers met de hoogste Cisco CCIE certificeringen op het gebied van Routing & Switching, Security, Service Provider (Cloud) & Datacenter.

Jermaine Cordua

Sales Manager, Truedata

Geïnspireerd of geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.