Security

Security

Een veilige IT-omgeving houdt meer in dan het implementeren van een oplossing. Veiligheid is een continu proces waarbij zowel de IT als de menselijke factor in acht moeten worden genomen. Truedata biedt verschillende IT-diensten met betrekking tot security. Bijvoorbeeld assessments om uit te zoeken hoe groot het gat is tussen waar de organisatie wil zijn en waar de organisatie is op de lijn van veilige IT-omgeving. Beveiliging is te verdelen in digitale beveiliging en fysieke beveiliging:

Digitale beveiliging: herziening IT-netwerk, plaatsen van firewalls, MDM-oplossingen, end-point security, SIEM-oplossingen etc.
Fysieke beveiliging: camerabeveiliging, poortjes, (kaart)scanners, biometrische gegevens etc.

Truedata biedt voor beide vormen meerdere diensten. Daarbij werken we uitsluitend met de beste installateurs om de fysieke wereld naadloos te integreren met de digitale wereld.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.