Kantoor

Kantoor automatisering

Meer data in de cloud of bij uw cloudserviceprovider vraagt om een betrouwbare IT-infrastructuur. Niets zo vervelend als ‘geen wifi’ of een netwerk ‘dat er weer uit ligt’. De eisen aan veiligheid, mobile device management en slimme aanschaf van de correcte IT-apparatuur worden steeds hoger. Truedata is hiervoor uw perfecte ondersteunende partij. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk altijd werkt en dat uw kantoor is uitgerust met de juiste IT-apparatuur. Zo kunt u zich richten op uw business en de productiviteit van uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Bij Truedata zijn consultants werkzaam die goed naar u luisteren en vervolgens het beste maatwerkadvies geven. Daarnaast beschikken wij over engineers die een ‘enterprise waardige’ infrastructuur kunnen aanleggen én deze op afstand kunnen beheren.

Connectiviteit

Truedata helpt u bij het beheer, de opzet, beveiliging en vervanging van uw (draadloze) netwerk, maar ook met een nauwkeurige afstelling hiervan. Verder zetten wij beveiligde verbindingen op tussen uw diverse vestigingen. Met monitoring en support garanderen we u maximale beschikbaarheid en maximale veiligheid op afstand.

(Mobile) Devices

MDM (mobile device management) is voor bedrijven en andere organisaties steeds belangrijker. Controle en beheer daarvan zijn minstens zo belangrijk. Wie krijgt er toegang tot de corporate data, wie niet? Bij verloren of gestolen devices is het noodzakelijk dat de aanwezige data zo snel mogelijk gewist worden. Truedata beheert, controleert en installeert integrale enterprise MDM-oplossingen. Onze consultants adviseren u met plezier over de beste MDM-opties voor uw onderneming.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.