Cloud

Cloud

Met cloudmodellen kunt u efficiënt reageren op de steeds snellere marktontwikkelingen. Next generation oplossingen als converged infrastructure in combinatie met een cloudmodel zorgen ervoor dat uw organisatie inzichtelijker, wendbaarder en bovenal efficiënter wordt. Truedata helpt uw organisatie met de bouw van een totale online infrastructuur: vanaf de fysieke hardwarelaag tot en met de management- en orkestratielaag.

Private

Met een private cloud richt u uw on-premise IT-infrastructuur in op basis van een cloudmodel. U kunt er ook voor kiezen een eigen IT-infrastructuur af te nemen bij een cloudserviceprovider. Met beide oplossingen houdt u én de controle over uw actieve resources én de fysieke infrastructuur.

 

Public

Bij een public cloud maakt u gebruik van een cloudmodel van een cloudserviceprovider waarbij de fysieke infrastructuur gedeeld wordt met andere organisaties. De resources zijn weliswaar voor uw organisatie in te stellen, maar het gebruik van de onderliggende fysieke infrastructuur is ‘publiek’. Dit betekent dat de individuele controle hierop beperkt of zelfs afwezig is.

 

Hybrid

Een combinatie van private en public  – hybrid cloud – is een prima optie wanneer u kiest voor een on-premise cloudoplossing. De belangrijkste delen blijven dan binnen uw eigen infrastructuur. Minder belangrijke delen brengt u onder bij een cloudserviceprovider in de public cloud.

Graag kennismaken met Truedata?

Vraag vrijblijvend een afspraak met onze IT consultants aan.

Onze IT consultants zijn een graag geziene sparringpartner en staan voor u klaar om de nieuwste IT trends en aankomende projecten te bespreken.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Partnering of samenwerking staat centraal in de filosofie van Truedata. Samenwerken met onze Business Partners is van uitermate belang om kennis en kunde bij onze klanten aan tafel te brengen.